maanantai 13. huhtikuuta 2015

Filmaamista ja musikaalitanssia

Uudet projektit ovat tempaisseet mukaansa. Tai ainakin niissä on vierähtänyt aikaa. Koulussa ollaan valmisteltu musikaalitanssiesitystä aamupäivät ja iltapäivällä opiskeltu elokuvan tekoa. Viikonloppu oli kiireinen ja nyt meinaa uupumus iskeä. Lauantaina kävin baletissa, jonka jälkeen alettiin kuvata filmiprojektia kaupungin keskustassa. Heini haahuili häämekko päällä erilaisissa arkisissa tilanteissa ja minä kuvasin. Tuli samalla tehtyä pieni performanssi ja ilahdutettua vaasalaisia vaalikahvittelijoita! Oli aurinkoinen päivä, joten kaupungilla oli vilinää, ja Heini häämekossa keräsi kovasti huomiota.

Lauantaina illalla olin vielä myymässä lippuja fyysisen teatterilinjan esitykseen ja katsomassa samalla esityksen. Hieno oli! Kokonaisuudessa oli panostettu erityisesti näyttelijäntyöhön ja tekstiin sekä liikkeeseen. Efektit ja tehosteet oli jätetty minimiin. Samoin puvustus ja lavastus oli aika minimalistinen ja yksinkertainen.

Heini ennen mereen menoa


Sunnuntaina jatkettiin kuvauksia sateesta ja kylmästä tuulesta huolimatta tuulisella rannalla. Kuvaukset oli suoritettava mahdollisimma nopeasti, jottei Heini paleltuisi häämekossaan. Hänen oli vielä kastauduttava meressäkin. Lisäksi meillä oli Linda statistina muka ottamassa aurinkoa. Hauska absurdi viba tuli siitä, kun keli oli melko ankea. Leffan ensi-ilta on jo ensiviikolla, joten leikkaamisen aloitin jo eilen illalla. Tosi pikainen projekti siis ja kuvajälki oli välillä vähän hätäistä, kun ei ole kauheasti kokemusta filmaamisesta. Silti materiaalia tuli enemmän kuin tarpeeksi. Vielä muutamia otoksia otettava huomenna täydentämään tarinaa.

Myös tanssiproggiksen esitys on ensi viikolla. Huh, onneksi parin viikon päästä kouluhommat vähän hellittävät. Sitten on enää tanssikoulun kevätnäytös ja koulussa akrobatiademoesitys plus normiluennot.

Tulipa kuivakka päivitys! Mutta aivot eivät juuri nyt kykene mihinkään luovaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti