torstai 2. huhtikuuta 2015

Uusia juttuja

Onpa ollut monipuolinen viikko!

Juuri ehdin pari päivää tuskailla, että onpa tylsää kun ei ole mitään projektia meneillään. Sitten jostain putkahti kaksi. Toinen on pienimuotoinen musikaalitanssiproggis, jota teemme koulussa. Vaikuttaa hauskalta, mukana on paljon ryhmäkoreografioita ja biisit on otettu eri musikaaleista. Juttu työstetään osaksi improvisoiden, mutta onneksi mukana on myös opettajan tekemiä valmiita koreoita niin pääsee sellaisiakin vaihteeksi opettelemaan.

Meillä on alkanut myös filmikurssi, jossa teemme pienen elokuvan. Sen saa tehdä myös yksin ja luulen, että se on mulle paras ratkaisu. Ehkä tarvitsen jonkun näyttelemään siihen kuitenkin. Pitää nyt siis pääsiäisen aikana kehitellä joku idea, mistä haluan sen filmin tehdä. Nyt on aika tyhjä pää, eikä erityisesti mikään tietty aihe polttele. Aikaa kuvaamiseen on kuitenkin tosi vähän.

Sitten meillä on ollut lopputyöseminaaritunteja ja tänään oli myös avoin fyysisen teatterin oppitunti, jossa näytimme vähän muille meidän koululaisille, että mitä olemme tehneet näiden kolmen viikon aikana.

Myös nykytanssitunnilla valmistelemme pientä esityskoreografiaa tanssikoulun kevätnäytöksiin.

Joten onhan tässä ihan mukavasti taas projekteja, olo on heti pirteämpi!

Hyvää pääsiäislomaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti