lauantai 1. elokuuta 2015

Tapahtumia tapahtumien perään

Kesällä on kiva kun on kaikenlaisia bileitä ja tapahtumia koko ajan, varsinkin täällä Helsingissä. Olihan Vaasassakin tapahtumia, mutta väkeä niissä oli vähemmän. (Tietenkin tapahtumiin lähtemistä rajoitti Vaasassa myös se, etten tuntenut sieltä ketään muita kuin koulukavereita.) Vaasassa olin myös viime kesänä joissakin tapahtumissa itse esiintymässä, ja muuten aika menikin teatterin parissa. Jotenkin siellä oli surullista se, että kovasti ihmiset järjestävät kaikenlaista mutta sitten kuitenkaan ihmiset eivät lähde tapahtumiin. Vaasalaisia haukutaankin "homeperseiksi". Kuulema vaasalaiset jäävät kotiin, jos sataa tai tuulee. Ja Vaasassa tuulee aina! Joskin siellä sataa vettä harvemmin kuin Helsingissä ja aurinko paistaa useammin.  No, itse olen usein ihan yhtä laiska.

Viime viikonloppuna oltiin hauskoissa puutaloteknobileissä Lapinlahdessa. Omenapuutalo on talo, jota voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin. Mainiot bileet ja tuttujakin siellä oli. Alkuillasta tarkeni jopa mekossa ilman sukkiksia! Loppuillasta vaihdoin paljettihousuihin ja peruukkiin, mikä ehkä oli vähän överiä, koska naamiaisteemasta huolimatta suurin osa porukasta hiihteli farkuissa. Ainoastaan tapahtuman järjestäjillä oli tosi hienot kostyymit ja led-valoja hiuksien sisällä.

Uusiin ihmisiin en kauheasti tutustunut, väki oli ehkä jonkinverran nuorempaa teknoporukkaa. Olin myös tosi väsynyt ja gini kihahti vähän liikaa päähän.  Mutta bileiden formaatti oli mainio. Glitteriä löytyy vieläkin villapaidasta.

Paljon on jäänyt bileitä ja tapahtumia myös väliin. Osaksi tuon paskan sään vuoksi, osaksi laiskuuden, osaksi lopputyöahdistuksen vuoksi. Ja välillä on muutenkin kiva vaan elää arkea ja keskittyä tanssimiseen ja lukemiseen. Nyt pitäisi vaan rykästä se lopputyö pois jaloista, niin voisi keskittyä muuhun! Toisaalta on tullut luettua paljon kaikkea mielenkiintoista sen varjolla, että se jotenkin hämärästi liittyy aiheeseen.

Tänäänkin olisi vaikka mitä tapahtumia. Kalliossa ja Suvilahdessa nyt ainakin. Kohta alkaa olla tämän kesän juhlimiskiintiö täynnä, pitää ottaa jatkossa vähän iisimmin, ainakin sen ginin kanssa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti