maanantai 14. maaliskuuta 2016

Räkimisestä

Mikä toi juttu on, että jotkut miehet alkaa aina räkiä ihan hulluna, kun kuljen ohi? Onko se jokin refleksi, että kun nainen menee ohi, niin mies räkii? Vai onko mussa jotain erityistä räkimiseen altistavaa ainesta? Luuleeko ne, että on jotenkin erityisen coolia vai onko tämä kaikki vain sattumaa? Joskus olen meinannut jopa saada räästä vahingossa kylkeeni.

Ylipäänsä tuo kaduille äänekkäästi ja näyttävästi yökkiminen on jokin ihmeellinen miehinen jäänne. Tai musta ainakin tuntuisi oudolta päästellä isoon ääneen eritettä kurkustani kadulle muiden nähden ja kuullen. Ehkä, jos on ihan hirveä flunssa ja on ihan pakko yskiä, niin sitten jossain nurkan takana. Teininä kyllä saatoin joskus syljeskelläkin kaduille. Pitäisköhän vaan taas alkaa räkiä kuin mies ja katsoa, miten jengi reagoi? Kai se nyt on oikeus naisellakin pitää itsestään ääntä samalla tavoin.



Toinen mikä ihmetyttää, on joidenkin miesten tapa istua leveästi bussissa niin, että vieressä istuessa täytyy supistaa jalkansa niin kapeaksi kuin vain pystyy, etteivät omat jalat hinkkaisi tätä leventelijää. Tuokin tuntuu olevan ominaista vain miehille. Ja sitten taas mietin, miksi en itse halua/kehtaa tehdä samoin. Pakostikin mietin aina, että kanssamatkustajalla olisi hyvä olla samanlaiset istumaleveydet kuin itselläni, etten veisi hänen tilaansa.

Maa ei todellakaan ole tasa-arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti