lauantai 25. heinäkuuta 2015

Maailman paskin drinkki

Älä kokeile tätä kotona.

Sain eilen päähänpiston tehdä gin tonicin ilman tonicia, koska sitä ei ollut. Oikeastaan inhoan giniä, mutta halusin hieman humaltua, ja muuta alkoholia ei ollut oikein saatavilla. Tunnetustihan gin tonic on tosi hyvää (lue siedettävää) kurkun kanssa (mikäli nyt ylipäänsä ginin mausta pitää). Ajattelin sitten fiksuna tyttönä korvata tonicin kurkkumehulla, ja lisäsin vielä vähän tuoretta ananastakin sekaan. Mehun tekeminen sinänsä oli elämys, en ole koskaan aiemmin tehnyt kurkusta mehua.





















Mutta mikä sai mut luulemaan, että sotkusta tulis jotenkin hyvää? Ensinnäkin inhoan kurkkua smoothienkin seassa. Miten nämä kaksi inhokkimakua yhdistämällä voisi saada aikaan jotain hyvää? Ananas ei pelastanut tilannetta, joten lisäsin sekaan vielä vissyä (!).

Hyi saatana että oli pahaa! Mutta yllättäen drinkki parani vähän, kun sen antoi oleentua ja sekoitteli sitä vähän enemmän. Se voisi maistua siltä, että joku drinkkifriikki ehkä jossain voisi tykätä siitä. Mutta kyllä mä taidan jatkossa luottaa edelleen sitruuna-, votkapohjaisiin juttuihin. Tulee taatusti hyvää. No, ehkä tollasta vois terveysjuomana pakon edessä juoda, ilman giniä. Joku masokisti vois lisätä sekaan vielä vähän spiruliinaa ja pinaattia. Oksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti