sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Lepo

Huhhuh.

Viime viikon treenimäärä aiheutti sen, että lauantaina menin kehonhuoltotunnin ja baletin sijasta kampaajalle nuokkumaan, ja eilen nukuin puoli kahdesta lähtien koko päivän ja vielä yönkin putkeen.

Lauantaina illalla sentään katsottiin lopputyövideo porukalla, syötiin sushia ja juotiin vähän viiniä. Ja siivotakin piti sitä ennen.

Ihan mukava viikonloppu siis, hyvää seuraa, uudet hiukset, siisti koti ja levännyt kroppa.


Lopputyövideon näin itsekin kokonaisuudessaan vasta ensimmäisen kerran. Selvisin ilman traumoja! Ensi-iltahan oli jo lokakuussa. Esityksistäkin on siis jo yli puoli vuotta. Harjoitukset aloitimme jo kesäkuussa. 

Toki tekisin nyt monen asian toisin. Ammattitaitoon kuuluu kuitenkin seistä omien teostensa takana, vaikka kehittyykin koko ajan. Moni asia toimi esityksessä hienosti, muun muassa naamiokohtaukset ja kauhukohtaukset. Mukana oli myös yllättävän hienoja visuaalisia kuvia, joista olen ylpeä. Tästä on hyvä jatkaa, ja on jatkettuklin jo kohta vuosi jo eteenpäin. Tuon jälkeen tuntuu, että olen kehittynyt jo paljon sekä ohjaajana että näyttelijänä. 


Kesällä pitäisi kirjoittaa valmiiksi kirjallinen lopputyö, joka jollain tavalla käsittelee taiteellista osiota. Toivottavasti nyt muistan vielä prosessista jotakin siinä vaiheessa. Aihettakaan en ole vielä päättänyt. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti