perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappua

Vappu ei tänä vuonna ole aiheuttanut oikein minkäänlaista intohimoa saatika stressiä. Ehtii sitä juhlia toukokuussa muutenkin! Oltiin Seinäjoella teatterissa tiistai iltana, sen jälkeen vanhempieni luona kylässä, missä söin kaksi munkkia ja nukuin hyvin. Vappuaattona tultiin takaisin Vaasaan, söin sipsejä, join olutta ja lueskelin kirjaa. Siinä mun vappuriennot. Kesällä on sitten kivempi istua piknikillä ulkona kuin viisiasteisessa vappusäässä. Nyt on mukava rento lomafiilis. Taidan lähteä lenkille!

Viimepäivinä on vaivannut kova väsymys, joten sekin on vähentänyt juhlimisintoa. En tajua mikä mua niin väsyttää. Onko joku raudan puutos vai oonko oikeesti vain loman tarpeessa rankan opiskeluvuoden jälkeen.

Leipomisintoa sen sijaan olisi hurjasti! Vappuna on tullut monesti leivottua munkkeja tai tippaleipiä, niin nytkin jotenkin polttelisi leipasta jotain. Ostin juustokakkuainekset ja kanapiirasainekset. Mutta. En sit tiiä kuka noi kaikki leipomukset söisi! Olen vihdoin ajatellut ottaa itseäni niskasta kiinni ja luopua ylimääräisestä seitsemästä kilosta. Tämä nyt on varmasti liiankin iänikuinen aihe, mutta turhauttaa, kun joulun jälkeen ei oikein mikään vaate ole mahtunut päälle ja kasvot ovat turvonneet. Kesällä olisi kiva olla tyytyväinen itseensä ja pistää päälle mitä lystää!  Ja paino nyt ei ainakaan lähde juustokakkua syömällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti