perjantai 8. toukokuuta 2015

Vastarannankiiski

Mä tein nyt varmaan ihan älyttömän teon mutta vitutti niin paljon tuo aamuakrobatiakurssi, että skippasin sen kokonaan. En tajuu, miten se tuntui nyt niin ahdistavalta ruveta vääntämään jotain kontakti-improesitystä ryhmätyönä puoli kasilta aamulla. Oisin halunnut vaan tehdä raakaa akrobatiatekniikkaa ja lihastreeniä mutta tämä on kuulema teatterikoulu eikä mikään urheiluopisto.

No ei kyse nyt oikeastaan ole siitäkään, että vihaisin kontakti-improa. Ja eihän sitä nyt aina voi jättää kesken, jos ei jostain tykkää! Tosi lapsellista edes ajatella niin. Sitäpaitsi yhtenä aamuna meillä oli tosi hauskaa improillessa. Mulla on nyt joku ihme erakkovaihe ja luovuuslukko päällä fyysisen ilmaisun suhteen. Varmaan keväällä ollut fyysisen teatterin kurssi ja teatterikiertue imivät mut ihan kuiviin. Haluaisin vain istua kotona ja kirjoittaa ja lukea ja tehdä muistiinpanoja lopputyötä varten. Tai vaihtoehtoisesti vaan tehdä jotain persetreeniä, pilatesta tai kuperkeikkoja. Jotkut ihme improvisaatio-sälätunnit häiritsee keskittymistä. Miksi oon tämmönen. Munhan piti sosialisoitua!

Taisin eilen keksiä aiheen lopputyölleni ja nyt tekisi mieli vain paneutua siihen.

No nyt lähden Helsingin junaan, tänään teatteriin ja ystäväperheen luokse yökylään ja huomenna eräät pileet! Onneksi en siis pääse ihan erakoitumaan.

Testasin muuten eilen uusia juoksulenkkareita viiden kilometrin lenkillä. Hyvin ja kevyesti toimivat! Vähän turhan ilmava tuo päällisosa, tuli tuulen tuiverruksessa hieman vilu varpaille. Edelliset lenkkarit ovat lähemmäs 20 vuotta vanhat, joten ehkä oli ihan aikakin ostaa uudet?

Eilen oli muuten ihan selkeästi ensimmäinen kesäpäivä! Tuoksuikin ihan kesältä ja kaupungissa oli tosi lämmin. Mutta täällä Vaasassa on aina meren rannalla aika tuulista ja siten viileää. Pipo oli vielä merenrantalenkillä tarpeen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti